Over ons

Boom Belettering

Boom Belettering is een familiebedrijf dat wordt geleid door Wilfred Boom en zijn zoon Alex. Zij zette het bedrijf op in 2006 aan een pand aan de Oosteinderweg dat door de vader van Wilfred als opslag werd gebruikt voor het autobedrijf. Zij begonnen met het zandstralen van spiegels en glas. In eerste instantie om iets te doen te hebben na een ernstig bromfietsongeluk van Alex. Hij kon er zijn creativiteit in kwijt.

Wat als hobby begon in een hokje van drie bij drie groeide uit tot een serieus bedrijf. Er kwamen steeds meer klanten op af en uitbreiding was nodig. Samen breidden de mannen het pand én de werkzaamheden uit, volgden cursussen en gingen ook stickers en belettering maken. Er kwamen snijmachines, printers en later ook een laminator bij.

Het pand is inmiddels verschillende keren verbouwd en uitgebreid tot een bedrijf van 2000 vierkante meter, met kantoor en ontvangstruimte. Daar werkt Boom Belettering met een groepje vakmensen. Ze volgen de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied op de voet, investeren in nieuwe technieken en werken met de meest geavanceerde materialen. Werktijden van 9 tot 17? Dat kennen ze niet, er wordt gewerkt tot de klus op tijd geklaard en de klant tevreden is. De groep klanten beperkt zich dan ook niet meer tot Aalsmeer of zelfs Nederland.

WERKPLAATS